Har du brug for et luft til luft varmepumpe til privaten eller virksomheden, så sørger vi for et som er tilpasset behovene. Vi har stor erfaring med varmepumper til forskellige brancher og kan derfor møde de fleste behov indenfor varmepumpeløsninger. Vi holder til i Slagelse, men hjælper også kunder i områder omkring København og på resten af Sjælland.
Har du allerede en varmepumpe, men det har brug for reparation, så har vi en køletekniker klar til at komme forbi og se på sagen. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det og vi kan levere alt fra helt små til store løsninger. 

Varmepumpen til sommerhuset

Når du køber varmepumpe hos Kurt Riishøj sørger vi for at varmepumpen er tilpasset til dit hus. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere varmepumper til sommerhuse og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at varmepumpen skal kunne varme huset op, holde det frost frit eller køle om sommeren. 

varmepumpen til kontor

Når du køber en varmepumpe hos Kurt Riishøj sørger vi for at varmepumpen er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere varmepumper til kontor og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at kontorpersonalet skal sidde ved varmepumpen hele dagen uden at få træk eller høre på støj. 

Få en pris på Varmepumpe

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få en pris på varmepumpe som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til Kurt Riishøj. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig.