Har du brug for kølediske til din virksomhed, så sørger vi for et som er tilpasset behovene i din virksomhed. Vi har stor erfaring med butikskøl til forskellige brancher og kan derfor møde de fleste behov indenfor køle og fryseløsninger. Vi holder til i Slagelse, men hjælper også kunder i områder omkring København og på resten af Sjælland.
Har du allerede en køle eller frysedisk, men det har brug for reparation, så har vi en køletekniker klar til at komme forbi og se på sagen. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det og vi kan levere alt fra helt små til store løsninger.

kølediske til butikker

Når du køber kølediske hos Kurt Riishøj sørger vi for at disken er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere diske til butikker og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at der skal ned eller ind i dem flere gange om dagen. 
Har i brug for - vi hjælper dig til at finde den rette størrelse.  

Frostdiske til butikker

Når du køber frostdiske hos Kurt Riishøj sørger vi for at disken er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere diske til butikker og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at der skal ned eller ind i dem flere gange om dagen. 
Har i brug for - vi hjælper dig til at finde den rette størrelse.  

Få en pris på køle eller frostdiske

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få en pris på diske som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til Kurt Riishøj. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig.