Har du brug for et kølerum til din virksomhed, så sørger vi hos Kurt Riishøj A/S for et som er tilpasset behovene i din virksomhed. Vi har stor erfaring med forskellige brancher og kan derfor møde de fleste behov indenfor køleløsninger. Vi holder til i Slagelse, men hjælper også kunder i områder omkring København og på resten af Sjælland.

Har du allerede en effektiv køleløsning, men har brug for reparation, så har vi en køletekniker klar til at komme forbi og se på sagen. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det og vi kan levere alt fra helt små til store løsninger.

Kølerum til storkøkken

Når du køber kølerum hos Kurt Riishøj sørger vi for at kølerummet er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere kølerum til storkøkkener i kantiner og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at køkkenpersonalet skal ind og ud af kølerummet flere gange om dagen. 
Størrelsen på storkøkkenet, caféen eller restauranten er ofte med til at afgøre hvilken kølerumsstørrelse, der er brug for - vi hjælper dig til at finde den rette størrelse. Vi har også mulighed for at kombinere køle- og frostrum, hvis der er behov for det. 

Køleanlæg til kølerum

I et kølerum skal der selvfølgelig et køleanlæg til, som sørger for at køle de ting, som er i kølerummet. Vi sørger for både installation og montering af kølerum og tilhørende køleanlæg. 
Vi tilbyder også regelmæssig eftersyn, så du er bedre sikret at alt fungerer som det skal. 

Få en pris på et kølerum i dag

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få en pris på kølerum som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til Kurt Riishøj. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig. 

En opgave hvor vi har monteret 2 kølerum til en restaurant.