Har du brug for et vandkøleanlæg til din virksomhed, så sørger vi for et som er tilpasset behovene i din virksomhed. Vi har stor erfaring med køleanlæg til forskellige brancher og kan derfor møde de fleste behov indenfor køleløsninger. Vi holder til i Slagelse, men hjælper også kunder i områder omkring København og på resten af Sjælland.
Har du allerede et køleanlæg, men det har brug for reparation, så har vi en køletekniker klar til at komme forbi og se på sagen. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det og vi kan levere alt fra helt små til store løsninger.

Køleanlæg til industri

Når du køber køleanlæg hos Kurt Riishøj sørger vi for at anlægget er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere anlæg til fabrikker og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at anlæggende skal køre uden stop og har stor betydning ved nedbrud. 
Vi dimensionere gerne den rette størrelse til jeres forbrug. 

Køleanlæg til Medicinal

Når du køber køleanlæg hos Kurt Riishøj sørger vi for at anlægget er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere anlæg til sygehuse og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at anlæggende skal køre uden stop og har stor betydning ved nedbrud. 
Vi dimensionere gerne den rette størrelse til jeres forbrug. 

Få en pris på køleanlæg

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få en pris på køleanlæg som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til Kurt Riishøj. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig.