Har du naturgas eller ønsker du installation af naturgas, så tag kontakt til Kurt Riishøj i Slagelse. Vi har stor erfaring med installation af naturgas. 
Vi kan være behjælpelig med naturgas i både parcelhuse og bygninger til erhverv. Vi har base i Slagelse, men tilbyder vores hjælp til kunder på hele Sjælland. Vi sørger for autoriseret hjælp til alt inden for naturgas. 

Installation af naturgas

Vi har stor erfaring med installation af både små og store anlæg til naturgas. naturgas kan installeres i ældre såvel som nye huse og bygninger. Vi sørger for at finde den løsning som passer til din bolig eller erhvervsbygning.
Når installationen af naturgas er gjort korrekt, sikrer det at anlægget kører mest effektivt og med mindst mulig spild. Det er også med til at du ikke betaler for meget på din varmeregning. 

Få en pris for installation af naturgasfyr

Ønsker du at vide mere om vores priser på installation af anlæg til naturgas, så er du velkommen til at kontakte os. Dette gælder også hvis du har spørgsmål du ønsker besvaret. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller på mail info@kurt-riishoj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Indenfor naturgas kan vi udføre alt fra små anlæg, til store anlæg. nedenfor kan ses nogle nogle mærker vi bruger til naturgas installationer.

Viessmann

Viessmann

Vaillant

Vaillant