Har du problemer med din køleanlæg eller skal du have installeret et nyt kølerum, så er vores køletekniker klar til at hjælpe dig. Kurt Riishøj i Slagelse hjælper kunder på hele Sjælland og vi er også klar til at hjælpe dig. 

Vores køleteknikere har stor erfaring med forskellige typer af kølerum og køleanlæg. Vi har derfor stor erfaring i branchen og er selvfølgelig ISO9001 godkendt. Det er din sikkerhed for at vi følger gældende love og regler, samt er i stand til at opfylde vores kunders krav.

Se vores godkendelse

Køletekniker til reparation

Er det galt med køleanlægget, så er vores køletekniker klar til at hjælpe dig. Vi kan rykke hurtigt ud når uheldet er ude og få problemet løst. Det betyder, at du hurtigt kan komme tilbage til arbejdet.

Vores køleteknikere sørger for at yde en høj service overfor alle kunder uanset problemet eller opgaven og sørger for at udføre deres arbejde professionelt. Hos os er faglighed og kvalitet altid i højsæde.

Køletekniker til eftersyn

I Danmark skal der foretages lovpligtige af eftersyn køleanlæg og det kan vores køleteknikere selvfølgelig også hjælpe med. Til eftersynet er der en række retningslinjer, som skal følges og vi sørger for at dit køleanlæg opfylder disse retningslinjer.

Disse eftersyn er med til at give dig en ide om anlæggets stand og sørger for optimal drift af dit anlæg. Det er også muligt at komme store reparationer i forkøbet, da man ofte vil opdage problemer inden de bliver alt for store. 

Kontakt din lokale køletekniker i Slagelse

Har du problemer med dit køleanlæg eller er det tid til eftersyn, så tag kontakt til din lokale køletekniker hos Kurt Riishøj i Slagelse. Vi er klar til at hjælpe kunder på hele Sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk