Har du fjernvarme eller ønsker du at få det installeret, så tag kontakt til Kurt Riishøj i Slagelse. Vi har stor erfaring med både installation, eftersyn og service af anlæg til fjernvarme. 

Vi kan være behjælpelig med fjernvarme i både parcelhuse og bygninger til erhverv. Vi har base i Slagelse, men tilbyder vores hjælp til kunder på hele Sjælland. Vi sørger for autoriseret hjælp til alt inden for fjernvarme. 

Installation af fjernvarme

Vi har stor erfaring med installation af både små og store anlæg til fjernvarme. Fjernvarme kan installeres i ældre såvel som nye huse og bygninger. Vi sørger for at finde den løsning som passer til din bolig eller erhvervsbygning.

Når installationen af fjernvarme er gjort korrekt, sikrer det at anlægget kører mest effektivt og med mindst mulig spild. Det er også med til at du ikke betaler for meget på din varmeregning. Har du allerede et fjernvarmeanlæg, tilbyder vi også service af det. 

Eftersyn og service af fjernvarme

Med et service på dit fjernvarmeanlæg er der mulighed for at spare penge. Ved et service bliver anlægget justeret og testet, så man er sikker på at anlægget kører optimalt. Når fjernvarmeanlægget kører som det skal, sørges der for at man ikke bruger for meget varme.

Der skal jævnligt et eftersyn til af fjernvarmeanlæg. Her bliver der taget en generel vurdering af anlægget og dets tilstand. Ved eftersynet vedligeholdes anlægget også og på den måde kan man undgå store reparationer i fremtiden.

Få en pris for service eller installation af fjernvarme

Ønsker du at vide mere om vores priser på service eller installation af anlæg til fjernvarme, så er du velkommen til at kontakte os. Dette gælder også hvis du har spørgsmål du ønsker besvaret. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller på mail info@kurt-riishoj.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Indenfor fjernvarme kan vi udføre alt fra små anlæg, til store anlæg. nedenfor kan ses nogle løsninger til en fjernvarme installation.

Løsninger fra Termix. Tryk på produkt navnet for og komme ind på deres hjemmeside.