Har du brug for et frostrum til din virksomhed, så sørger vi for et som er tilpasset behovene i din virksomhed. Vi har stor erfaring med frostrum til forskellige brancher og kan derfor møde de fleste behov indenfor køleløsninger. Vi holder til i Slagelse, men hjælper også kunder i områder omkring København og på resten af Sjælland.
Har du allerede et frostrum, men det har brug for reparation, så har vi en køletekniker klar til at komme forbi og se på sagen. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det og vi kan levere alt fra helt små til store løsninger.

Frostrum til storkøkken

Når du køber frostrum hos Kurt Riishøj sørger vi for at frostrummet er tilpasset til din virksomhed. Vi har blandt andet stor erfaring med at levere frostrum til storkøkkener i kantiner og lignende steder. Her forstår vi vigtigheden af at køkkenpersonalet skal ind og ud af frostrummet flere gange om dagen. 
Størrelsen på storkøkkenet, caféen eller restauranten er ofte med til at afgøre hvilken størrelse frostrum, der er brug for - vi hjælper dig til at finde den rette størrelse. Vi har også mulighed for at kombinere frostrum med kølerum, hvis der er behov for det. 

frostanlæg til frostrum

I et frostrum skal der selvfølgelig et frostanlæg til, som sørger for at holde temperaturen ting, som er i frostrummet. Vi sørger for både installation og montering af frostrum og tilhørende frostanlæg. 
Vi tilbyder også regelmæssig eftersyn af frostrum og frostanlæg, så du er bedre sikret at alt fungerer som det skal. 

Få en pris på frostrum

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at få en pris på frostrum som er tilpasset dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til Kurt Riishøj. Du kan kontakte os på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre fra dig.