Varmepumper er ideel til opvarmning af både private boliger, fabrikker, kontorbygninger og offentlige bygninger. Ved at udnytte den naturlige varme i luften er det en klimavenlig opvarmning til bygninger og boliger i alle størrelser.  

I forhold til eksempelvis oliefyr vil man med en varmepumpe også opleve en besparelse på varmeregningen når man skifter. Der findes forskellige typer af varmepumper og er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så rådgiver vi hos Kurt Riishøj A/S dig gerne til den rette løsning. 

Typer af varmepumper

Inden for varmepumper findes der primært tre typer af varmepumper, som benytter sig af forskellige typer af varme i naturen. De tre slags varmepumper er luft til vand, luft til luft og jordvarme. 

Hvilken varmepumpe der er mest velegnet din bygning afhænger af størrelse og eksisterende varmekilde. Om jordvarme er en løsning for dig afhænger også af grundens størrelse, mens anlæg som luft til vand og luft til luft varmepumper fylder mindre.

Det er også muligt at bruge nogle typer af varmepumper til afkøling, så det nærmest fungerer som et airconditionanlæg. Det kan være en rar mulighed på varme sommerdage.

Lovpligtigt eftersyn og service på varmepumper

Varmepumper er nemme at vedligeholde, men derimod skal anlægget have et regelmæssigt lovpligtigt eftersyn hvis der er over 1000 gram kølemiddel på anlægget, som er med til at sikre at anlægget fungerer som det skal. Hvor ofte eftersynet skal foretages afhænger af typen på varmepumpen, men over 1000 gram er det hvert år.

Under service på varmepumper vil anlægget blive kontrolleret, automatik kontrolleret, kølemiddel fyldning, rens af filtre i inde-del, vask af ude-del, rens flader på henholdsvis inde & ude-del, funtionstest af fjernbetjening og vejledning i brug af varmepumpe. Det er med at varmepumpen fungerer mest optimalt. 

Priser på varmepumper

Vil du vide mere om vores priser eller har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til valg af varmepumpe, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 58 53 05 15 eller ved at sende en mail til info@kurt-riishoj.dk.

Kurt Riishøj A/S beskæftiger sig også med klima til private og industri

Vi udfører arbejde i form af montering og servicering af klimaanlæg.

Inden for varmepumper og klima udføres arbejdet hos bl.a.: Fabrikker, private, offentlige bygninger, haller, skoler og kontorbygninger.