Har du problemer med dine VVS-installationer eller står du over for en renovering eller lignende , så er vores vvs montører klar til at hjælpe dig. Kurt Riishøj i Slagelse hjælper kunder på hele Sjælland og vi er også klar til at hjælpe dig. 
Vores vvs montører har stor erfaring med forskellige typer af vand, varme og sanitets områder. Vi har derfor stor erfaring i branchen og er selvfølgelig autoriseret. Det er din sikkerhed for at vi følger gældende love og regler, samt er i stand til at opfylde vores kunders krav.

SE VORES GODKENDELSE

VVS & blikkenslager på renoverings og nybyg opgaver

Vi beskæftiger sig med med alt fra Fru. Jensens blandingsbatteri til industriarbejde. Vi kan også hjælpe med vvs og blikkenslager opgaver på renovering af eksempel badeværelse eller ved nybyggeri. Ved renovering kan vi sagtens stå for opgaven og inddrage de forskellige faggrupper, så i slipper for koordineringen. Da vi har nogle gode samarbejdspartnere kan vi næsten klare alle opgaver eller kan finde en der kan hjælpe med opgaven.  

VVS & blikkenslager opgaver serviceres

Vi kører den daglig service på blandt andet boligselskaber, fabrikker, private, offentlige bygninger, Haller, skoler, kontorbygninger og forsikringsselskaber. Det er alt fra det dryppende blandingsbatteri til nedbrud på varmeinstallationerne. 

Kontakt din lokale VVS og blikkenslager i Slagelse

Har du en VVS eller Blik opgave, så tag kontakt til din lokale VVS´er hos Kurt Riishøj i Slagelse. Vi er klar til at hjælpe kunder på hele Sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 58 53 05 15 eller send en mail til info@kurt-riishoj.dk